La plantilla de Home Meal Replacement, la titular de Nostrum, finalment ha desconvocat la vaga que tenia prevista per aquest dijous i diumenge a la planta de Sant Vicenç de Castellet. Segons va explicar ahir Josep Rueda, de CCOO, en la reunió de mediació amb el departament de Treball, els reponsables de l'empresa es van comprometre a pagar els diners que deuen als treballadors, que en aquests moments són mitja paga extra de Nadal i les mensualitats de gener i febrer. La direcció de la firma, segons explica Rueda, també va demanar que se'ls fes un vot de confiança i va assegurar que l'empresa té futur, encara que necessiten temps per poder materialitzar aquests plans.

Després de la reunió, els treballadors van celebrar una assemblea a la planta en la qual la direcció de la firma els va explicar els plans de futur que havia exposat anteriorment a la reunió de mediació. A l'assemblea hi havia una vuintantena d'empleats de la firma, dels quals aproximadament seixanta han decidiy desconvocar la doble aturada.

Actualment, l'empresa es troba en concurs de creditors tot i que en auqests moments encara està pendent que es faci el nomenament de l'administrador concursal de la firma.

El concurs de creditors es va declarar el passat 22 de febrer i també va suposar el cessament del fins aleshores màxim responsable de la firma, Quirze Salomó. Al seu lloc es va nomenar Guillem Junyent. Arran de la presentació del concurs, el Mercat Alternatiu Borsàtil (MAB) també suspendre la cotització de les accions de la companyia.