Prop de 50.000 usuaris han acceptat les noves condicions de contractació amb les quals Cabify va tornar ahir a Barcelona després del decret imposat per la Generalitat, que obliga els usuaris a precontractar aquests serveis amb 15 minuts d'antelació.

La companyia de vehicles de lloguer amb conductor (VTC) ha informat en un comunicat que, 24 hores després d'anunciar la seva tornada a Barcelona, uns 50.000 usuaris ja han donat el seu consentiment al contracte amb el qual Cabify està aconseguint eludir la precontractació exigida pel Govern. D'acord amb l'empresa, el retorn es produeix «amb adaptació a la normativa catalana», malgrat que el model amb el qual va tornar a operar ahir allibera els seus clients de la precontractació a partir de la segona reserva.

Per a això, Cabify sol·licita als seus usuaris que signin un contracte anual gratis i prorrogable mitjançant el qual només estan obligats a reservar amb un marge de temps el primer viatge. En el seu comunicat, la companyia assegura que «torna amb el compromís de recuperar l'oportunitat perduda a la ciutat després de la restrictiva regulació del sector VTC a Catalunya».