Sport Centre, amb un espai de 1.000 metres quadrats dedicats a la pràctica de l'esport, és el centre esportiu de referència de Santpedor El centre esportiu va inaugurar el 12 de juny del 1993, coincidint amb la festa major del municipi, i en el marc de la qual l'empresa cada any organitza un acte per afegir-se al programa d'activitats de la festa i alhora celebra el seu aniversari.

Els fundadors de l'empresa van ser Marcel Guillén i Àngel Pradera, encara que últim se'n va desvincular i des del 2012 només Guillén és al capdavant del gimnàs i n'és el director. D'altra banda, la coordinació és a càrrec de Consol Riera.

Al llarg dels ja més de 25 anys d'història, l'empresa ha mantingut una tendència creixent. Així, inicialment, el 1993, va instal·lar-se en un establiment de la carretera de Navarcles que al cap d'un temps es va ampliar incorporant el local veí, on ara hi ha botigues en cadascun.

Més endavant, ja al 2004, Sport Centre es va associar amb Judo Santpedor. Va ser una manera de créixer i, a més, va incorporar un segon espai a les seves instal·lacions al mateix municipi de Santpedor.

De totes maneres, aquesta divisió de les instal·lacions de l'empresa en dos espais separats físicament, explica Riera, generava alguns problemes logístics i finalment, i en plena crisi, l'empresa va fer un exercici de confiança en ella mateixa i va optar per ampliar i unificiar les seves instal·lacions. Ho va fer traslladant-se a la nau on és actualment, que disposa d'una superfície de 1.000 metres quadrats, al polígon de les Verges, que està unit a la trama urbana del mateix municipi.

En aquest espai, el gimnàs disposa de quatre espais diferents, a part del pati per practicar diverses disciplines esportives. Així, té una zona exclusiva per al ciclisme indoor, un espai de fitness amb diferents màquines i tres sales on es practiquen diferents esports. En una, a més, el terra és un tatami. A part, el gimnàs disposa d'un pati exterior on durant l'estiu es fan diverses activitats, i al llarg tot l'any, fins i tot durant els mesos de més fred, hi practiquen cross training.

D'altra banda, les diferents activitats que porta a terme Sport Centre són molt variades tant per a infants com per a adults. De fet, Riera es mostra molt satisfeta perquè «moltes famílies confien en nosaltres perquè els seus fills facin esport. Entre les activitats que ofereixen adreçades als infants hi ha judo, karate, jujitsu i hip-hop.

Per a adults proposen aquestes mateixes activitats i, a més, cal afegir-hi fitness, ciclisme indor, tonificació, gimnàstica dolça, Plates, ioga i zumba, entre d'altres. Totes aquestes propostes, remarca Riera, són dirigides per «un gran equip humà que treballa amb la màxima professionalitat i dedicació per tirar-les endavant».

El gimnàs també participa al llarg de l'any en diferents activitats que es porten a terme a Santpedor, més enllà de la celebració del seu aniversari per la festa major. Així, han participat en balls que es fan en el marc del pessebre, en la nit de l'esportista i la Fira de Sant Miquel, entre d'altres. A més, organitzen el Vila de Judo, torneig en el qual participen judokes del centre i també d'altres indrets de Catalunya.