Acabados de Fundición S.L., empresa pertanyent al grup manresà Condals, especialitzada en inspecció de peces de fosa i en la prestació de serveis de tomografia, i el centre tecnològic Eurecat Manresa (l'antic CTM) han establert un marc de cooperació estable «per a l'aportació de recursos capdavanters i capacitats professionals d'alta especialització en la supervisió de peces, amb l'objectiu de prestar un servei d'alt valor afegit a les empreses», segons explica el centre en un comunicat.

La col·laboració es va formalitzar ahir a Manresa mitjançant la signatura d'un conveni de col·laboració per part del director de planta d'Acabados de Fundición, Pere Vila, i del president d'Eurecat, Xavier Torra. L'acte va tenir l'assistència del president de Grup Condals, Miquel Sallés, i del director general Corporatiu i d'Operacions d'Eurecat, Xavier López, entre altres responsables.

L'acord subscrit permetrà «aportar a les empreses client, el coneixement dels equips d'Eurecat i d'Acabados de Fundición per assajar, valorar i interpretar les dades tècniques, i emetre dictàmens amb criteri científic i tècnic, mitjançant solucions tecnològiques altament avançades i la visió especialitzada dels experts del centre tecnològic i de l'empresa manresana».

Segons Pere Vila, «amb aquest acord s'assoleix el win-win. Eurecat i els seus clients poden aprofitar-se de la nostra tecnologia i nosaltres rebem el suport tècnic d'Eurecat a l'hora de poder oferir millor i més serveis als nostres clients». Per la seva banda, Xavier Torra