El banc d'inversió Goldman Sachs, així com grans fons com Cerberus, Lone Star o Oaktree, preveuen presentar ofertes no vinculants per la promotora de Banc Sabadell, denominada Sdin Residencial.

Segons que ha assegurat a Efe una font coneixedora de l'operació, també preveuen participar en la licitació per aquesta societat el fons Apollo Global Management, el fons de pensions del Canadà, CPP Investment Board; i la promotora immobiliària Aedas Homes, ha dit aquesta font, que no descarta que puguin arribar més ofertes no vinculants.

Està previst que les ofertes vinculants es materialitzin el mes d'abril i, si tot segueix el seu curs, l'operació hauria de quedar tancada a final d'abril o principis de maig, segons aquesta font.

Segons el diari El Confidencial, que ha avançat aquest dilluns la notícia, l'entitat aspira a rebre ofertes entre els 900 i els 1.000 milions.

L'inici del procés de venda de Sdin Residencial, l'antiga Solvia Desenvolupaments Immobiliaris, juntament amb els sòls i promocions urbanístiques gestionades per la societat i propietat de l'entitat bancària, es va anunciar al febrer.