Tècnics de la Barcelona Convention Bureau han visitat la comarca del Bages per tal de conèixer diversos establiments que es volen posicionar en l'àmbit del turisme de negocis. Entre aquests espais, els tècnics van visitar l'Auditori Valentí Fuster amb l'objectiu de poder establir possibles col·laboracions entre l'entitat i la Fundació Cardona Històrica. La visita va continuar al castell i va finalitzar amb un dinar a l'hotel Bremon on van poder tastar els productes de la zona en un menú degustació elaborat per La Cuina del Ganxet.

A banda dels espais de Cardona, els professionals del Consorci de Turisme de Barcelona van visitar també les Comes de Cerarols (Súria), la rectoria de Godmar (Callús) i el celler Oller del Mas (Manresa).

Entre la desena de professionals que van visitar Cardona hi havia el president del Barcelona Convention Bureau, Christoff Tessmar, juntament amb les responsables de l'àrea de congressos, promoció MICE (reunions, incentius, congressos i esdeveniments) i fires.

Barcelona Convention Bureau (BCB) és un programa especialitzat de Turisme de Barcelona dedicat al turisme de reunions. Posen a la disposició d'empreses i professionals serveis de suport i assessoria per a l'organització i promoció d'esdeveniments. Actualment el BCB té convenis de col·laboració amb més de 300 empreses.

L'1 de gener del 2017 es van fusionar els dos Convention Bureau de la demarcació de Barcelona. Des d'aleshores existeix com una única estructura de promoció del turisme de reunions per a tota la província barcelonina, que representa l'oferta de tot el territori i a la qual estan integrats la Diputació de Barcelona i el Consorci de Turisme de la capital. Aquest fet és rellevant perquè el Barcelona Convention Bureau participa a les principals trobades internacionals del sector, i posiciona no només la ciutat sinó també els serveis del territori.

Bages Turisme, el departament del Consell Comarcal del Bages dedicat a la promoció turística del Bages, va coordinar la visita dels tècnics.