Pimec celebra enguany la 32a edició dels Premis Pimes. L'entitat reconeixerà, un any més, les millor iniciatives empresarials realitzades a Catalunya durant l'any 2018 en diferents àmbits.

El president de PIMEC Catalunya Central, Esteve Pintó, anima totes les empreses del territori a presentar la seva candidatura fins al 30 d'abril a través del web dels Premis Pimes i destaca que «les micro, petites i mitjanes empreses de la Catalunya Central mereixen un reconeixement per la seva tasca i importància dins el teixit productiu català».

Poden optar als guardons totes les empreses de Catalunya, de qualsevol àmbit econòmic, que no tinguin més de 249 treballadors, que tinguin una xifra de negoci no superior a 50 milions d'euros i que no hagin superat cap d'aquests llindars en els dos últims exercicis.

El pròxim 21 de maig, el jurat dels Premis Pimes farà la deliberació segons les següents categories: Pime més competitiva; Premi Fundació PIMEC als valors d'empresa; Premi PIMEC Jove; i Premi a la Qualitat Lingüística en el món empresarial. El jurat valorarà especialment les empreses que destaquin per la millora de la productivitat, l'ús de la tecnologia, la innovació, la creativitat i que demostrin el seu compromís amb el seu entorn social.

Els guardons es lliuraran el pròxim 17 de juny, en el decurs del sopar anual de PIMEC.