L'empresa Central Ascensores, constituïda al gener i amb seu a Granollers, inaugura avui al migdia la seva delegació a Manresa. A les oficines, ubicades al carrer de la Trieta, 30, hi treballaran dos comercials i un tècnic, tot i que l'empresa preveu que d'«aquí a poc» i gràcies al potencial de creixement contractaran set persones més.

Central Ascensores, que ha fet una inversió d'un milió i mig d'euros en tecnologia innovadora i especialitzada en components d'ascensor, va ser fundada fa tres mesos per tres professionals amb «molts anys d'experiència» en el sector, segons van explicar a Regió7 fonts de l'empresa.

L'equip, format per una vintena de tècnics, enginyers i comercials, entre altres perfils, disposa d'una partida d'«entre 14 i 15 milions d'euros» per «comprar carteres d'altres empreses» i incorporar-les a la seva «filosofia de negoci».

Central Ascensores obrirà la setmana que ve una delegació a Palamós. L'empresa preveu créixer «molt ràpidament» els propers mesos i expandir-se arreu de Catalunya.