La intensitat política a les eleccions de la Cambra de Barcelona (amb presència d'una candidatura promoguda per l'ANC) hi va disparar ahir la participació, fet que va provocar que en alguns moments s'hi poguessin veure cues. La polèmica acompanya aquests comicis a Barcelona, i el sistema de votació electrònica ha rebut els últims dies tres impugnacions, que seran resoltes el dilluns que ve per la junta electoral central.

El candidat a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona, Carles Tusquets, creia ahir que «sens dubte haurà pujat la participació» a les polèmiques eleccions a la Cambra barcelonina. En declaracions a la premsa, Tusquets destacava que aquests han estat uns comicis en què «s'ha escalfat» més el debat i ha crescut «el coneixement» públic sobre les votacions, un element que creia que farà que siguin «absolutament diferents» a les anteriors, quan la participació va ser molt minsa.

Un altre candidat per presidir l'ens cameral, Enric Crous, sostenia que treballarà perquè la disputada entitat sigui la «casa comuna» dels petits i mitjans empresaris si resulta elegit president.