«Oportunitas i reptes del comerç electrònic per a les pimes» és el títol de la jornada que organitzen conjuntament BBVA i Regió7 el proper dijous al teatre Kursaal de la capital del Bages. Durant la sessió, que començarà a 1/4 de 10 del matí, intervindran diversos responsables d'empreses del ter-ritori central, que explicaran la seva experiència en un sector emergent i necessari per adaptar la petita i mitjana empresa al nou entorn digital.

La jornada, durant la qual se servirà un esmorzar, s'iniciarà amb una benvinguda d'Amadeu Peiró, director de zona del BBVA a la Catalunya Central. Seguidament, Mònica Parada, responsable d'ecommerce del banc, oferirà una ponència que partirà de la premissa que «la bretxa entre món físic i digital cada vegada és menor, la qual cosa fa que existeixi una necessitat urgent d'integrar tots dos 'universos' per a la Pime tradicional: no només per les possibilitats que permet sinó per posar en perill la viabilitat i rendibilitat del seu negoci».

Així, Parada abordarà qüestions com les motivacions i barreres de les pimes per digitalitzar-se; com els diferents perfils de les pimes generen diferents actituds cap a la digitalització; i com i qui ajuda a digitalitzar les pimes, és a dir, quins són els diferents players existents.

A partir de les 10.10 del matí tindrà lloc una taula rodona en què participaran Jordi Costa, responsable de Corporacions de la manresana Ofigreen Office Solutions, que serveix online material d'oficina; Albert Prieto, CEO de la santfruitosenca Boot Work Corp; i Valentí Salas, CEO de la també santfruitosenca Sistemas Web Cinetic. La taula rodona serà moderada pel periodista de Regió7 Enric Badia.