CaixaBank ha organitzat aquesta setmana un dinar amb 17 empresaris agraris de la Catalunya Central per analitzar el sector agrari a la zona. L'acte va tenir lloc al celler Abadal, a Horta d'Avinyó.

Durant la sessió es va presentar als empresaris la línia de negoci del banc dirigida al sector agrari. La sessió va incloure la intervenció del director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i de la directora d'AgroBank a la direcció territorial Catalunya, Carina Térmens.

A la Catalunya Central, el negoci agrari de CaixaBank és de 350 milions d'euros, el que representa un increment de més del 40% des que es va posar en marxa aquesta línia de negoci el setembre del 2014, segons dades facilitades per la mateixa entitat bancària. Gairebé la meitat dels pagesos i ramaders tenen CaixaBank -a través d'AgroBank- com la seva entitat financera de referència, puntualitza l'entitat.

En els seus quatre anys de vida, AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank dirigida al sector agrari, ha consolidat el seu lideratge en aquest segment i té com a clients un de cada quatre agricultors espanyols, recorda CaixaBank. AgroBank disposa de gairebé 1.000 oficines pròpies, de les quals 104 són a Catalunya.