El Saló de Sessions de l'Ajuntament de Manresa va acollir dimarts al matí l'acte de cloenda del programa Laboràlia del curs 2018-2019. Enguany han estat 65 els alumnes de segon cicle de secundària de Manresa que han acabat amb èxit la formació.

L'acte de cloenda va ser presidit per l'alcalde de Manresa en funcions, Valentí Junyent, que va donar la benvinguda als assistents i va cedir la paraula a la regidora d'Ocupació en funcions, Cristina Cruz, i a la regidora d'Ensenyament en funcions, Mercè Rosich, alternativament. Cruz va fer un repàs del programa al llarg dels anys i va constatar-ne el fort arrelament al territori. «El futur és vostre i cal que mantingueu la il·lusió en tot el que feu», va dir la regidora als alumnes que omplien el Saló de Sessions.

L'objectiu del programa és que l'alumnat que és en el darrer curs de l'ensenyament obligatori es familiaritzi amb diferents oficis i el mercat laboral a fi d'assolir l'èxit educatiu, que completi els estudis secundaris i que obtingui el graduat en ESO.