08 de juny de 2019
08.06.2019
Regió7

Entitats s'uneixen contra la Llei de contractes de serveis a les persones

07.06.2019 | 23:24

Representants d'una vintena d'entitats, associacions i moviments socials van reunir-se ahir per coordinar una resposta a la tramitació del Projecte de llei de contractes de serveis a les persones al Parlament de Catalunya aquest mes de juny perquè consideren que pot suposar «la principal externalització de serveis bàsics des de fa molt de temps», manifesten.

La directora de la Fapac, Lidon Gasull, va denunciar que, amb aquesta normativa, serveis d'educació, salut i altres serveis socials que presta de forma directa l'administració pública, com l'ense-nyament de preescolar, l'educació especial, serveis hospitalaris o assistència social, passarien a subcontractar-se a empreses i entitats simpatitzants.

El grup anunciarà les accions que pretenen dur a terme les properes setmanes. El grup d'entitats, entre les quals hi ha sindicats, plataformes i associacions de veïns i del sector educatiu, de la salut i els serveis socials, té el suport de la CUP, que va fer una esmena a la totalitat a aquest projecte de llei.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit