11 de juny de 2019
11.06.2019
Regió7

Prop de 500 persones celebren els 60 anys de Llobet al Celler Abadal

L'empresa va convidar diumenge treballadors i les seves famílies a una jornada de celebració

10.06.2019 | 22:53
Un moment de la festa dels seixanta anys de Grup Llobet

Grup Llobet va reunir diumenge prop de mig miler de persones per celebrar els 60 anys de vida de l'empresa, en una festa d'aniversari al Celler Abadal. La jornada va convertirse en l'acte central de l'any de commemoració de les sis dècades de vida del grup empresarial. Ignasi Llobet, director general de Grup Llobet, va dir en el seu discurs d'agraïment: «No us podeu imaginar com em sento avui: reconfortat, acompanyat, agraït i il·lusionat de tenir-vos aquí, en aquesta celebració tan especial».

Grup Llobet va obrir l'estiu del 1959 el seu primer supermercat, i va esdevenir un dels primers de tot Catalunya. Diumenge van compartir l'efemèride la família Llobet-Vendrell, encapçalada pel matrimoni fundador de l'empresa, Ramon Llobet i Rosa Maria Vendrell, i els centenars de treballadors del grup empresarial, molts dels quals van assistir-hi acompanyats de la família.

La festa va incloure activitats esportives i a partir del migdia es van iniciar les activitats al Celler Abadal. Es van fer dues sessions de tast de vi amb maridatge; dues visites guiades al celler i dues sessions de la ruta fins a les barraques de vinya. També s'hi van organitzar activitats com l'espai Fotomaton per a la Memòria, i s'hi va ubicar una zona d'esbarjo per als més menuts.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit