Fer testament és aconsellable. És la manera de planificar l'herència per tal que es compleixi la voluntat de la persona un cop ja no hi sigui, evitant problemes i conflictes als futurs hereus. Què passa quan una persona mor sense testament?. Si no planifiquem la transmissió dels nostres béns, la llei decideix per nosaltres (successió intestada), podent generar conflictes i pèrdues econòmiques.

Fer testament, tot i la seva importància, és un tràmit senzill i ràpid. Per fer-lo és aconsellable assessorar-se prèviament amb un advocat, per poder exposar tranquil·lament el que es vol i resoldre els dubtes que hi hagi, abans de la passar per la notaria a firmar el document.

A Manresa, MBA-Advocats ( Manuel Busquet- Advocats ) compta amb una llarga experiència en el camp de l'assessorament i gestió d'herències. L'advocat Manuel Busquet defensa la importància de fer testament: "Evita molts problemes, ja que qui més qui menys té estalvis o béns patrimonials", diu. Recorda que és un acte jurídic que permet adaptar-se a la realitat de cada moment: "En vida, el testament es pot canviar i modificar tantes vegades com es consideri necessari". Comenta que l'edat és "bastant irrellevant" i que "molts joves opten per fer testament quan es casen i tenen fills. És important que la gent faci testament d'acord amb les seves circumstàncies".

Si necessites consell o assessorament jurídic pots contactar amb MBA Advocats: www.mbaadvocats.com