Es necessiten executius comercials, advocats, cambrers, cuiners, metges, auxiliars de cuina i neteja, camioners, llevadores, mecànics, dependents, administratius, tècnics de suport informàtic, arquitecte tècnic… Si busques feina a Barcelona segueix llegint aquesta notícia.

Executiu comercial. Grup Zeta busca Executiu comercial amb experiència en venda d’espais publicitaris i projectes de comunicació / publicitat (on i off) en mitjans de comunicació locals. Es requereix persona molt dinàmica, proactiva i amb iniciativa personal i professional, do de gents, actitud positiva i col·laboradora, acostumat a treballar sota pressió i a treballar en equip i bon domini d’eines ofimàtiques. Més info a oferta d’ocupació Executiu comercial a Barcelona.

10 cambrers / cuiners. Restaurant Castillo de Javier precisa personal per compartir noves experiències gastronòmiques. Condicions necessàries per a optar al lloc: experiència, coneixement de sala, simpatia, creativitat, moltes ganes d’aportar idees, mínim 2 anys i anglès. Més info a oferta d’ocupació Cambrer / cuiner a Barcelona.

10 camioners. Busquen conductors mecànics per a fer rutes entre el magatzem de Mercadona i les botigues properes a Abrera. Requisits: Carnet C o C + E, Tacògraf, preferible experiència, CAP, carnet de carretoner (indispensable) i disponibilitat immediata. Més info a oferta d’ocupació Xofer / Camioner a Barcelona.

Llevador / llevadora. Selecció d'un llevador-llevadora per a l’Hospital de Figueres. Graduat / da o diplomat / da en Infermeria, especialització en Ginecologia i Obstetrícia. Es valorarà formació complementària i experiència laboral hospitalària. Més info a oferta d’ocupació llevador / llevadora a Barcelona.

Responsable de taller mecanitzat. Empresa del Berguedà cerca Responsable de taller de mecanitzat amb experiència en torns CNC, fresadora CNC, interpretació de plànols, disseny i programació de peces, etc. Més info a oferta d’ocupació Responsable taller a Barcelona.

Dependents / es per a una important empresa del sector Retail, seria per cobrir l’horari de tardes en un dels seus centres mes importants ubicats al centre de Barcelona. Més info a oferta d’ocupació Dependents / es a Barcelona.

Delineant industrial. Important empresa del sector de la fusta necessita incorporar per a l’oficina de Sabadell un / a delineant industrial per a l’oficina tècnica. Més info a oferta d’ocupació Delineant Industrial a Barcelona.

Administratiu amb anglès. Multinacional francesa de Recursos Humans, selecciona un / a administratiu / a per treballar els mesos d’agost i setembre en una important empresa de logística situada al Prat de Llobregat. Més info a oferta d’ocupació Administratiu a Barcelona.

TIPRL. Per SPA d’àmbit nacional es busca un / a TIPRL per gestionar la cartera de clients de la zona de Barcelona. Es requereix: CFGS en prevenció de riscos laborals, experiència mínima d’1 any en SPA / SPP i carnet de conduir i vehicle propi. Més info a oferta d’ocupació TIPRL a Barcelona.

Becària Departament Jurídic. La persona seleccionada donarà suport al departament jurídic, realitzant tasques relacionades amb l’àmbit civil, laboral i mercantil. Formarà part del departament, juntament amb l’equip de juristes de Business Action. Més info a oferta d’ocupació Becària Departament Jurídic a Barcelona.

Tècnic d’ofertes. S’encarregarà de preparació d’ofertes de Facility Management i Manteniment, estudi de plecs, càlcul i disseny de costos, redacció de memòries tècniques associades, elaboració d’oferta econòmica, dissenyar i valorar els recursos humans i materials necessaris, elaboració de plans de manteniment preventiu i correctiu i coordinació d’ofertes a proveïdors. Més info a oferta d’ocupació Tècnic d’ofertes a Barcelona.

Metge / a. Empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per a una important mútua d’àmbit nacional un / a metge / a en horari intensiu de tardes, per cobrir els diferents centres assistencials que té ubicats a la zona de Vallès i Bages. Més info a oferta d’ocupació Metge / a a Barcelona.

Media Software Engineer. Es necessita enginyer de programari per unir-se al Departament d’Enginyeria per a desenvolupament i millora de la plataforma de servei. Més info a Media Software Engineer a Barcelona.

Auxiliar de neteja i cuina. Busquen un / a Auxiliar de cuina per a cobrir una baixa mèdica en els serveis de neteja i cuina de centre especialitzats en el tractament dels trastorns alimentaris, conducta, addiccions i psiquiatria situat a Barcelona desenvolupant les següents funcions: neteja del centre, auxiliar de cuina (parar i servir taules, rentar plats, preparar berenars i servir sopar). Més info a oferta d’ocupació Auxiliar de neteja i cuina a Barcelona.

Advocat / a mercantil. Important grup empresarial del sector energètic ubicat a Barcelona, precisa incorporar al Departament Legal Advocada / o Mercantil amb portuguès. Realitzarà assessorament jurídic en l’àrea mercantil, redacció i revisió de qualsevol tipus de documentació mercantil. Experiència mínima d’1 any en exercici en l’àmbit de dret mercantil-contractual amb portuguès, amb experiència recent. Més info a oferta d’ocupació Advocat / a Mercantil a Barcelona.

Tècnic de suport informàtic. Es busca oficial de suport tècnic de TI, per donar suport als problemes de TI quotidians, donar assistència en el desenvolupament d’eines d’Office365 (Sharepoint i MicrosoftFlow) per monitoritzar i mantenir els sistemes informàtics i les xarxes de l’organització. Aquesta persona pot instal·lar i configurar sistemes informàtics, diagnosticar els errors de maquinari i programari i resoldre problemes tècnics i d’aplicacions, amb especial atenció als usuaris. Més info a oferta d’ocupació Tècnic suport informàtica Barcelona.

Enginyer / Arquitecte Tècnic. Reconeguda cadena hotelera internacional, amb més 30 hotels arreu del món selecciona enginyer tècnic o similar, amb 5 anys d’experiència, en entorns Windows i Office 365, disponibilitat per treballar. Més info a oferta d’ocupació Enginyer Tècnic a Barcelona.