08 de agost de 2019
08.08.2019

Colonial ven la seva cartera logística de 473.000 metres quadrats

07.08.2019 | 23:26

Immobiliària Colonial ha venut la seva cartera logística, 18 immobles que sumen un total de 473.000 metres quadrats, a Prologis, en una operació que fonts del mercat han valorat en uns 425 milions d'euros.

Segons van informar ahir totes dues companyies, l'acord inclou la venda immediata d'11 immobles, que sumen 314.000 metres quadrats i una opció de compra per a set desenvolupaments logístics, que sumen 159.000 metres quadrats més en els pròxims tres mesos.

Per al conseller delegat de Colonial, Pere Viñolas, aquesta oportunitat de vendre els actius logístics de la companyia és «excel·lent».

L'operació permet a Colonial focalitzar-se en el seu «negoci core», és a dir, en el sector de les oficines de Madrid, Barcelona i París.

El director d'inversions de Prologis Europa, Joseph Ghazal, va destacar que la companyia és un «comprador actiu» al mercat, que adquireix actius logístics de qualitat en línia amb l'estratègia d'inversió de la companyia.

L'operació permet distribuir de forma més uniforme els recursos de Prologis a Europa i se suma als objectius de retorn de la companyia a llarg termini, amb un «considerable augment del valor afegit».

Els actius, que van passar a ser propietat de Colonial després de la integració i posterior fusió d'Axiare, estan ubicats en mercats com Madrid, Guadalajara i Barcelona i l'operació és una de les més grans de l'any en el sector logístic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook