Hem seleccionat aquestes ofertes de feina a Barcelona on busquen, Promotors, Confeccionistes, Controller, Network, Tècnics de màrqueting, Mecànics d'obra pública, Dissenyadors gràfics, Farmacèutics, Cambrers, Auxiliars infermeria, Recepcionistes, desenvolupador, Administratius, Comptables, Developer .NET - C # Sènior, Torneros-fresadores, Analistes químics, Carretoners, €

Wesser & Partner és una societat fundada fa mes de 50 anys, de manera gradual i sostenible que no no ha parat de créixer i d'ampliar la seva col·laboració amb organismes socials i de caràcter mediambiental.

La seva tasca és conscienciar les persones mitjançant el diàleg directe de la importància de col·laborar fent-se soci per a les ONG més conegudes a Espanya com són: CREU ROJA, AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer), WWF / ADENA (Salvar al Planeta) i Fundació Josep Carreras (lluita contra la leucèmia).

Actualment seleccionen per a Barcelona:

Promotor. Uneix-te a l'equip de Barcelona per a la promoció / captació de socis a través del diàleg directe. Atreveix-te a transmetre i convèncer amb els teus arguments a totes les persones que vegin de la importància de col·laborar i fer-se soci. Més informació en oferta d'ocupació de promotor a Barcelona.

G.team, Consultora. Desenvolupen estratègies i busquen solucions eficaces i competitives. Empresa compromesa, innovadora i resolutiva. L'ètica, transparència, imparcialitat i independència formen part de G.team. La seva missió és incrementar el valor econòmic dels seus clients i els seus serveis a través de l'optimització de processos, millora contínua i estalvi de costos.

G.team ofereix les següents ofertes de feina a Barcelona:

  • Developer Sènior angular. El candidat idoni per a aquest lloc (no importa l'edat, el sexe, ni res personal), ha de tenir experiència, tenacitat i coherència. Busquen Ap o PS amb mínim 5 anys d'experiència real com Angular, que aporti coneixements en Typescript i Javascript orientat a objectes per treballar a Vueling.S'ofereix:

- Oportunitats de carrera en una companyia en plena expansió, és la major línia aèria amb seu a Barcelona (El Prat de Llobregat).

- Grans projectes amb tecnologies avançades.

- Exposició i aprenentatge continu en tecnologies punteres (Smartphones / watches & Gadgets)

- Salari competitiu

- Tot el nostre suport per al teu desenvolupament personal / professional.

- Contracte indefinit.

- Bon clima laboral.

Més informació a oferta d'ocupació de Developer Sènior Angular a Barcelona

  • Developer .NET - C # Sèniorrequisits:- Maneig d'entorns de .NET.- Experiència en metodologies àgils, principalment Scrum.- Ganes i entusiasme per aprendre.- Proactiu i dinàmic.- Coneixements en XAMARIN- Coneixements en AngularMés informació a oferta d'ocupació de developer.net-C # Sènior a Barcelona.

Grup Zeta, grup de comunicació ofereix vacant per a la seva seu a Barcelona:

Controller, fa falta persona amb alta capacitat analítica, iniciativa, resolutiva i organitzada.

Funcions:

- Seguiment i control del procés de tancament comptable.

- Seguiment de controls interns i KPIs.

- Seguiment i col·laboració en l'elaboració del pressupost.

- Elaboració de les projeccions de tancament anuals.

- Seguiment de costos i anàlisi de desviacions.

- Realització d'informes adhoc.

- Elaboració del consolidat.

- Anàlisi inversions - capex.

requisits:

- ADE, Econòmiques o similar.

- Sistemes: Experiència en SAP.

- Coneixements avançats eines Business Analytics, preferiblement Hyperion Essbase.

- Maneig avançat d'Office (especialment Excel i Powerpoint).

- Idiomes: Anglès fluid

Més informació a oferta d'ocupació de controller a Barcelona.

Securitas, Seguretat Espanya, grup de serveis de seguretat, monitorització, consultoria i investigació ofereix les següents ofertes d'ocupació:

Ofertes d'ocupació de Securitas a Barcelona:

  • 2 Auxiliars de Serveis - Bombers d'empresa per a realitzar accions preventivasy controlar equips i material d'intervenció.

Més info a oferta d'ocupació d'Auxiliar de servei / Bomber a Barcelona

  • Tècnic / a Junior-protecció contra incendis per a la zona Nord-oest (Barcelona):funcions:- Desenvolupar i / o supervisar manteniments de PCI (desenvolupament de protocols i informes de manteniment PCI).- Realitzar serveis de manteniment, assistència tècnica i posada en marxa per a serveis i instal·lacions de PCI.- Identificar / proposar noves necessitats en Clients (correctius i / o ampliacions instal·lacions PCI)- Realitzar la gestió documental i tècnica de serveis de manteniment assignats.Més informació a oferta d'ocupació de Tècnic Protecció contra incendis a Barcelona
  • 10 vigilants de seguretat.Requisits mínims:Estar en possessió de la TIP.Disponibilitat per treballar jornada completa en torns rotatius de matí, tarda i / o nit de dilluns a diumenge.Requisits desitjats:Es valorarà certificat de discapacitat igual o superior al 33%.

Més informació a oferta d'ocupació de vigilants de seguretat a Barcelona

Més ofertes d'ocupació de Securitas Espanya, aquí

Altres ofertes d'ocupació a Barcelona:

2 confeccionistes. Tèxtil Vilatorrada, empresa destacada en confecció de pantalons i els seus acabats, especialitzada en denim i pantalons de vestir selecciona personal especialitzat per a màquina plana i Warlob amb experiència en maquinària d'indústria tèxtil. Més informació a oferta d'ocupació de Confeccionista a Barcelona.

10 assessors immobiliaris. IAD Espanya busca professionals amb capacitat de gestió, experiència en dinamització d'equips i amb dots comercials, que vulgui desenvolupar la seva pròpia xarxa dins de l'ecosistema IAD. Una oportunitat que més enllà dels rèdits econòmics, t'ofereix formar part d'una xarxa internacional d'intermediació immobiliària. Més informació a oferta d'ocupació de Assessor immobiliari a Barcelona

es busca enginyer informàtic amb certificació en xarxes: CCNA, CCNP (Cisco), anglès fluid. Més informació a oferta d'ocupació de network a Barcelona.

Tècnic de màrqueting, si ets un gran comunicador i experimentat en màrqueting, et necessiten en una empresa del sector energètic. Més informació en oferta d'ocupació tècnica màrqueting a Barcelona.

Mecànic obra pública, per a empresa de maquinària. Es necessita persona amb coneixements d'hidràulica, mecànica i electrònica. Més informació a oferta d'ocupació de mecànic d'obra pública a Barcelona.

Dissenyador gràfic. Busquen un dissenyador gràfic, amb estudis de cicle formatiu de Grau Superior de disseny o Grau de disseny. Estudiant o perfil júnior. Incorporació immediata. Més informació a oferta d'ocupació de dissenyador gràfic a Barcelona.

Farmacèutic. Es busca llicenciat amb experiència mínima de 3 anys per a lloc estable. A més de saber dispensar correctament, ha d'estar preparat per a moltes altres tasques com són el tracte amb el client / pacient, per donar consells, per a col·locar racionalment els productes en els lineals adequats per donar-los sortida o fins i tot per tenir cura de la imatge de marca de la farmàcia. Més informació a oferta d'ocupació de farmacèutic a Barcelona.

3 cambrers. Bar Musical a Sarrià, Barcelona, necessita cambrer / es a jornada completa, imprescindible disposar d'experiència en la nit, bona presència, anglès mitjà. Més informació a oferta d'ocupació de cambrers a Barcelona.

Auxiliar infermeria, si disposes d'estudis sociosanitaris i experiència en atenció a gent gran, hospitals residències € t'esperen a Joyners. Més informació en oferta d'ocupació d'auxiliar d'infermeria a Barcelona.

20 recepcionistes. Es necessita personal qualificat amb experiència i molt alt nivell d'idiomes per a hotels i restaurants. Més informació a oferta d'ocupació de recepcionistes a Barcelona.

Desenvolupador Sènior amb 3 anys d'experiència i Junior amb un any d'experiència seleccionn en Soltel Group, empresa de Enginyeria de Software i sistemes de Comunicació i Innovació. Més informació en oferta d'ocupació Desenvolupador Sènio a Barcelona.

Més ofertes de Soltel Group aquí

Auxiliar farmàcia, per a Sant Cugat del Vallès se sol·licita personal amb experiència en Dispensació, control de medicaments refrigerats, caducitats, temperatures i estoc. Més informació en oferta d'ocupació d'auxiliar farmàcia a Barcelona.

Farmacèutic adjunt, per a Santa Coloma de Gramenet, necessari mínim 3 anys d'experiència. Més informació a oferta d'ocupació de farmacèutic adjunt a Barcelona.

Tornero-fresador, per a empresa del sector alumini ubicada a Sant Fost de Campsentelles. Es necessita personal experimentat. Funcions: realitzar petites matrius a mida per a la fabricació posterior de productes com frontisses, tiradors, etc € Paral·lelament també haurà de realitzar petites tasques de manteniment a la nave.Más informació en oferta d'ocupació de torner-fresador a Barcelona.

Analista químic, la seva missió principal serà fer tasques de conducció i seguiment dels processos al túnel de tractament de superfícies, sent el tècnic responsable d'una de les plantes de pintura de l'empresa. Més informació en oferta d'ocupació d'analista químic a Barcelona.

2 tècnics. Bosch Marín precisa tècnics per a assistència tècnica d'estufes, xemeneies i calderes a biomassa (llenya i pellet), gas, elèctriques i bioetanol. Formació a distribuïdors i suport a instal·ladors i particulars. Es requereix: Coneixement d'instal·lacions de calefacció, anglès fluid a nivell escrit i conversa. Més informació a oferta d'ocupació de Tècnics assistència a Barcelona.

#yotrobofeina

Per veure més ofertes de feina a Barcelona, aquí