Primeras Marcas va presentar ahir les noves instal·lacions de la seu que va ampliar a Igualada, una operació que permet a l'empresa assolir els 3.000 m2 de superfície i ampliar l'alçada, fins a aconseguir la capacitat d'emmagatzemar fins a un milió d'ampolles, mantenint el control de la temperatura i la humitat de l'espai.

Primeras Marcas és una distribuïdora especialitzada en el posicionament i distribució de begudes i licors premium, que representa marques com Ch. Petrus, Louis Roederer Cristal, Louis Latour, Mas Martinet o López de Heredia, entre d'altres, des de fa més de 30 anys.

L'acte es va fer a l'accés de la zona d'emmagatzematge i en la presentació hi van participar Philippe Eberlé, director general de Primeras Marcas; Joan Juvé, president de Juvé & Camps i l'alcalde d'Igualada, Marc Castells. A l'acte hi van assistir clients, proveïdors, accionistes i treballadors vinculats a la casa distribuïdora.

La seu d'Igualada també ha crescut en profunditat, amb la creació d'una cripta, única a tot l'Estat espanyol. Es tracta d'un tercer nivell subterrani, per a les grans anyades de vins exclusius.

La inversió també ha inclòs la remodelació de les oficines i el centre d'operacions i s'han dissenyat noves sales de juntes, de tasts i de màrqueting. També s'ha implementat un Programari de Gestió Avançada de Magatzems per a una major traçabilitat i una major fiabilitat amb el control d'inventari i estoc a temps real.

L'empresa serà, en breu, una de les primeres del país en implementar Microsoft Dynamics Business Central 365, l'ERP (Enterprise Resource Planning) de nova generació de Microsoft, amb CRM (Customer Relationship Management) i Business Intelligence integrat, segons fonts de la mateixa empresa.