Comences la tardor amb noves inquietuds. Potser per trobar la primera feina, per voler un canvi de treball, perquè han canviat les necessitats a la teva vida... i amb aquesta informació, potser podem ajudar-te a aconseguir aquesta oportunitat que busques.

Encofradors, comercials, CRA Lead (Neurologia), Auxiliar per a un equipament esportiu, Developer Sènior, … més de 90 ofertes de feina a Manresa perquè trobis feina.

15 Infermeres per Noruega. L’empresa noruega Accurate Care necessita ampliar plantilla fixa en diferents centres sanitaris públics del país nòrdic.

Noruega és un país de gran extensió geogràfica i baixa densitat de població.

Així mateix la ràtio infermera / pacient es troba entre els millors del món.

L’empresa s’ha especialitzat en la selecció i captació d’infermeres en altres països, especialment Espanya.

Compta amb un programa propi de selecció, certificat de qualitat ISO i una escola per aprendre noruec sanitari.

Ofereixen:

- Contracte indefinit.

- Salari anual segons conveni col·lectiu noruec. Variable segons experiència laboral. Aproximadament 45.000-50.000 euros bruts.

- Allotjament amb electricitat, aigua i internet inclosos durant la vigència del contracte.

- Transport al centre de treball durant la vigència del contracte.

- Programa anual de viatges a país d’origen.

- Cotització en el sistema noruec i accés a la sanitat en cas de malaltia

- Possibilitat de baremació de temps treballat en la borsa d’ocupació de la Comunitat Autònoma d’origen.

- Programa de desenvolupament professional amb un mòdul de formació específica per a infermers.

- Pla de pensions.

Més informació en oferta d’ocupació Infermera per Noruega.

Encofradors. Estructures Formigons Astúries selecciona encofradors oficial de primera, amb experiència demostrable, disponibilitat i flexibilitat geogràfica.

Més informació a oferta d’ocupació de Encofrador a Manresa.

Comercial. Cofer BAGS, empresa dedicada a la fabricació de bosses publicitàries i Articles d’embalatge, selecciona comercial per atendre i augmentar clients Actius a nivell nacional. Es Requereix vehicle propi.

Més informació en oferta d’ocupació de Comercial a Manresa.

Mecanic per a maquinaria d´obra publica. Precisem mecànic per a empresa de maquinària d’obra pública. Coneixements d’hidràulica, mecànica i electrònica. Carnet de conduir B. Formació específica de la nostra maquinària a càrrec de l’empresa. Castellà i Català imprescindible.

Més informació a oferta d’ocupació de Mecànic a Manresa.

8 promotors de socis per a ONG selecciona Wesser & PARTNER, S.L. Demostra les teves habilitats comunicatives i guanya diners mentre col·labores en causes solidàries i de gran necessitat. Atreveix-te a transmetre i convèncer amb els teus arguments a totes les persones que vegis de la importància de col·laborar i fer-se soci de: Creu Roja - AECC (Associació Contra el Càncer) - Fundació Josep Carreras (lluita contra la leucèmia) i WWF / ADENA (Salvem al Planeta). Més informació sobre oferta d’ocupació de Promotor de soci d’ONG a Manresa

CRA Lead (Neurologia). Experior, Ofereix serveis integrals de CRO, però a més compta amb altres unitats de negoci com SMO, farmacovigilància, assessoria científica, etc. Treballen per a companyies farmacèutiques i de productes sanitaris, biotecnològiques, centres de recerca i institucions públiques, entre d’altres, proporcionant serveis d’alta qualitat en tot el relacionat amb la investigació clínica.

El CRA Lead organitzarà i dirigirà l’equip de CRA en un o més estudis tant nacionals com internacionals.

Funcions i Responsabilitats:

Supervisarà les activitats clíniques d’acord amb el protocol, les lleis aplicables, els procediments operatius estàndard i les pautes ICH-GCP.

Assegura que la informació es transmeti de manera efectiva entre el promotor, el Cap de projecte i l’equip de CRA.

Aprova els informes de visites de monitoratge.

Realitza visites de co-monitorització.

Contribueix al desenvolupament de documentació (Forms, templates, manuals operacionals, etc.)

Forma l’equip de CRA pel que fa al protocol, procediments, manuals i en el quadern de recollida de dades (QRD).

Coordina i es responsabilitza que tots els documents i material necessari per a l’estudi, tal com els CRD, diaris del pacient, targetes de participació en estudi, etc.

Prepara els documents de l’estudi necessaris per a una bona logística, com ara: manual de monitorització, pla de verificació de dades, manual de laboratori, etc.

Participa i organitza reunions d’investigadors i CRA.

Dóna assistència i ajuda en procés de verificació de dades, i de neteja i tancament de la base de dades.

Assegura que el monitoratge, registre i seguiment d’esdeveniments adversos, adversos greus i sospites de reaccions adverses greus inesperades, es realitza correctament seguint els Procediments Normalitzats de Treball (PNTs) de l’estudi i legislació aplicable.

Prepara tota la documentació necessària i assisteix a les auditories, bé de qualitat, bé de les autoritats reguladores o bé del promotor, que es realitzen en els centres oa la seu del promotor.

Més informació a oferta d’ocupació de CRA Lead a Barcelona.

Tecnic/a Comercial. Eduard segui fontaneria, empresa comercial de productes al major de fontaneria, calefacció i climatització amb gran implantació territorial i solida estructura, busca un/a tècnic/a comercial per expansió de mercat amb les següents característiques:

Perfil: tècnic/a comercial amb experiència amb la venda a professionals de material de fontaneria, calefacció, sanejaments i climatització. Persona acostumada a treballar en equip, motivada i amb dedicació

Tasques: Potenciar la cartera de clients de la zona assignada, assessorant sobre els productes de l’empresa.

Oferim: Cartera de clients activa, vehicle d’empresa, telèfon + tablet, Salari fix + variable, formació continuada. Incorporació immediata amb contracte laboral estable.

Més informació a oferta d’ocupació de Tecnic/a Comercial a Manresa.

Carretoner/a. Des Iman Temporing busquen candidats / es amb experiència com a mosso / a de magatzem per important empresa situada a Manresa

Les funcions pròpies del lloc són:

-Retractilado

-Preparació de comandes i ubicació de material amb carretó frontal.

Es requereix

-Experiència valorable com carretoner / a d’almenys 1 any.

Disposar de vehicle propi

-Disponibilitat horària per treballar en quart torn.

-Incorporació immediata

Disposar de carnet de carretó frontal, retràctil i traspaleta elèctrica.

- Formació mínima: batxillerat.

Més informació a oferta d’ocupació de Carreter a Manresa.

Auxiliar per a un equipament esportiu. La Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d’existència, és una organització no lucrativa d’acció social i educativa, dedicada a la promoció de l’educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i la enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s’ha ampliat a altres àmbits de l’acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.

La Fundació Pere Tarrés cerca un / a auxiliar per a un equipament esportiu situat a Manresa.

Funcions:

- Vetllar pel bon manteniment de les instal·lacions

- Coordinar l’ús i ocupació de la instal·lació esportiva

- Marcatge del camp de sorra

- Realitzar l’atenció als grups esportius i assignar vestidor

- Neteja general de vestidors

- Gestió d’incidències de manteniment bàsic

- Realitzar registres de temperatures i legionella

Més informació a oferta d’ocupació de Auxiliar per a un equipament esportiu a Manresa

Comercial vehicles d’ocasió. HRMOTOR amb 8 concessionaris multimarca a nivell Nacional. Busca per la seva concessionari multimarca de Manresa, una persona encarregada de venda de vehicles km 0 i seminous en exposició i online. Disposarà de despatx propi, telèfon fix, mòbil i ordinador personal. S’encarregués d’assessorar a clients d’exposició, atenció de trucades, gestió de leads i correus electrònics.

Indispensable experiència prèvia com a comercial de cotxes.

No s’admeten candidats sense experiència prèvia en venda de cotxes.

Valorable residència propera a Manresa.

Més informació en oferta d’ocupació de Comercial de vehicles a Manresa.

Promotor ONG. Acnur busca gent interessada en l’ajuda humanitària i la tasca social, amb energia positiva, ganes de treballar en equip i alta capacitat comunicativa per ser altaveu dels que ho han perdut tot.

Condicions del lloc com a captador de socis a ONG:

· Mitja jornada, 4’5h diàries en torn de matí de dilluns a divendres, el que permet tenir temps per poder desenvolupar altres projectes personals.

· Contractació directa pel Comitè espanyol d’ACNUR, sense intermediaris. Alta a la Seguretat Social (no autònoms, no mercantil).

. Contracte indefinit.

· Sou base mínim de 800 € bruts al mes més incentius, sent el sou base mínim més freqüent més de 1100 € bruts al mes.

· Possibilitat de promoció interna i desenvolupament d’una carrera professional dins de l’organització, amb pla de formació.

· Horaris flexibles (pràctiques, exàmens,).

· Tindràs l’opció de seguir treballant amb nosaltres si canvies de ciutat de residència,

. Tindràs la possibilitat de conèixer el treball d’ACNUR a un camp de refugiats en funció dels teus resultats en l’organització.

· Bon ambient de treball.

Més informació a oferta d’ocupació de Promotor ONG a Manresa.

Dissenyador gràfic. Busquem un dissenyador gràfic, amb estudis de cicle formatiu de grau superior de disseny o grau de disseny. Estudiant o perfil júnior. Incorporació immediata.

Més informació a oferta d’ocupació de Dissenyador gràfic a Manresa.

Highlander Recruitment, especialistes en àmbit comercial, atenció al client personal tècnic i qualificat, aportant solucions integrals a les teves necessitats completes de selecció, necessita a Barcelona:

Dependents/es. Per important companyia de telecomunicacions, seleccionen dependents per treballar en Centre Comercial. Les seves funcions seran l’assessorament personalitzat i venda de productes i serveis de l’operador. La persona seleccionada haurà de tenir perfil comercial, clara orientació al client i a la consecució d’objectius individuals i de botiga. Més informació a oferta d’ocupació de Dependents / es a Barcelona

Cap equip comercial. Es busca un un / a director / a comercial per incorporar-se al departament de vendes d’un important operador de Veu IP de caràcter nacional.

Funcions:

-Comercialització de productes i serveis de la companyia a pimes com a públic objectiu. Captació de negoci a través de venda directa i gestió de Distribuïdors de la teva zona.

- Compliment dels objectius pressupostaris de vendes

- Informe de l’activitat, assistència a reunions de la companyia, esdeveniments, fires i promocions

- Desenvolupament de xarxa de contactes i prescriptors a la teva zona d’influència

Més informació en oferta d’ocupació de Cap equip comercial a Barcelona

Assessor comercial Pimes - Movistar. S’ofereix vacant per per un important distribuïdor Movistar a Barcelona.

Requisits mínims:

-Imprescindible experiència en gestió i venda consultiva Pimes.

Actitud molt positiva, ganes de treballar i orientació a aconseguir els resultats de venda.

-Habilitats i experiència comercial són necessaris

-Valorable residir a Vallès o Baix Llobregat (Terrassa, Sabadell, Barberà del Vallès, Rubí, Cerdanyola, Martorell o rodalies)

Més informació a oferta d’ocupació de Assessor comercial Pimes a Barcelona

Gestor comercial Pimes. Empresa referent en selecció de professionals de l’àmbit comercial, oferta ocupació com a assessor / a comercial Pimes per a un important distribuïdor Movistar a la zona del Vallès.

S’ofereix:

-Salari mensual compost de retribució fixa (19.000 €) + despeses de dietes i combustible.

-Retribució variable per resultats.

-Vehicle de empresa.

Más informació en oferta d’ocupació de gestor comercial Pimes a Barcelona

G.team empresa 2.0 innovadora on les persones són molt importants per a la companyia, necessiten candidats amb ganes d’integrar-se en una empresa moderna, líder en el seu mercat, amb un equip multicultural i un ambient de treball dinàmic i jove.

G.team selecciona a Barcelona:

Developer Sènior. Busquen Ap o PS amb mínim 5 anys d’experiència real com Angular, que aporti coneixements en typescript i javascript orientat a objectes per treballar a Vueling. Més informació a oferta d’ocupació de Developer Sènior a Barcelona

Developer .Net-C #. El candidat / a seleccionat passarà a formar part d’un equip dinàmic, internacional i altament competitiu.

Es requereix:

- Maneig d’entorns de .NET.

- Experiència en metodologies àgils, principalment Scrum.

- Ganes i entusiasme per aprendre.

- Proactiu i dinàmic.

Més informació a oferta d’ocupació de Developer .Net a Barcelona.

Flexibleos és una empresa nacional, especialitzada en Solucions d’Outsourcing comercial. El seu treball es basa en la gestió INTEGRAL d’equips comercials.

2 promotors fira Saló Nàutic. Les persones seleccionades treballaran durant la Fira del Saló Nàutic de Barcelona, registrant empreses per a un programa de fidelització. Busquen a persones amb habilitats de comercial que hagin tingut alguna experiència anterior i que siguin capaços d’identificar les necessitats dels clientes.-Acostumades a la feina per objectius.

- Moltes ganes i il·lusió per aprendre.

- Disponibilitat d’incorporació immediata.

Més informació a oferta d’ocupació de Promotor fira Saló Nàutic a Barcelona

4 comercials aerolínies. La seva funció serà la comercialització d’una targeta de compres vinculada a una important i reconeguda línia aèria que ofereix importants beneficis als seus usuaris. Imprescindible experiència prèvia com a promotor comercial. Necessària bona presència, dots comunicatives. Més informació en oferta d’ocupació de Comercial aerolínia a Barcelona

4 promotors recollides de dades. Les persones seleccionades treballaran en un Stand comercialitzant els productes i / o serveis d’una multinacional del sector energètic amb l’objectiu de captar i fidelitzar nous clients. Més informació a oferta d’ocupació de Promotor recollida de dades a Barcelona.

En EY, estan compromesos a oferir un servei excepcional als seus clients a través de les seves quatre línies de servei - Auditoria, Serveis Fiscals i Legals, Consultoria i Transaccions. Descobreix com poden ajudar-te a construir un món laboral millor.

Ofertes d’ocupació de EY a Barcelona:

2 consultors IT Risk. Es troben en recerca de professionals que s’integrin en un equip jove, apassionat per la seva feina i orgullós de ser part d’una empresa global líder en serveis professionals.

Es requereix:

Estudiants d’últim any d’Enginyeria Industrial, Telecomunicacions, Informàtica, Matemàtiques o similar;

- Nivell alt d’anglès.

- Orientació al client, organització, proactivitat i ganes de treballar en equip.

Es valorarà positivament la participació en màsters o cursos d’especialització lligats a les diferents solucions que prestem (SAP, Analytics, Cyberseguridad, Riscos Financers, etc.) o pràctiques en el sector dels serveis professionals o altres afins així com experiències internacionals.

Més informació a oferta d’ocupació de Consultor IT a Barcelona

Programador. El perfil demandat ha de ser graduat universitari amb gran interès en programar i maneig d’algun framework MVC JavaScript i HTML5. La persona seleccionada ha de tenir coneixements com a programador ABAP i coneixements en altres llenguatges de programació orientats a la part Frontend. HTML 5, JavaScript i jQuery. Nivell d’anglès Mitjà-Alt. Més informació a oferta d’ocupació de Programador a Barcelona

Documentalista - Arxiu. Es necessita una persona que s’encarregarà de donar suport a les funcions següents:

- Gestió física documentació i expedients Fiscal i Jurídic.

- Registre expedients en bases de dades Lotus Notes.

- Expurgació documentació i expedients.

Requisits mínims:

-Grau en Informació i Documentació o Arxivística

- Computer Skills: Office, Lotus Notes, Valorables coneixements en Sharepoint

- Anglès mitjà

Més informació a oferta d’ocupació de Documentalista Arxiu a Barcelona

2 consultors sostenibilitat. Els aspirants han de ser Llicenciats / des en Economia, Administració i Direcció d’Empreses, Ciències Ambientals, Enginyeria o similar.

valorable:

-Màster / Formació específica en RSC, Sostenibilitat, Comunicació, Medi Ambient o similar.

- Experiència valorable en el camp de la consultoria en

- Anglès alt (oral i escrit) matèria de govern corporatiu, Reputació i Sostenibilitat

- Nivell alt d’ofimàtica

Coneixements necessaris Ciències ambientals, informes de sostenibilitat, Govern corporatiu i Administració i direcció d’empreses Auditories.

Més informació a oferta d’ocupació de Consultor a Barcelona