10 de octubre de 2019
10.10.2019
Regió7

El Meeting Point posa el focus en el dret a l'habitatge i la sostenibilitat

El saló tindrà més de 150 ponents, que abordaran temes com el paper de la dona al sector

09.10.2019 | 22:50

El saló immobiliari Barcelona Meeting Point, que se celebrarà del 16 al 19 d'octubre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, duplicarà el seu espai dedicat a la reflexió i abordarà qüestions com el dret a l'habitatge i la sostenibilitat per demostrar que «no és només una fira d'empreses».

Aquesta és una de les principals novetats de la 23 edició de Barcelona Meeting Point, que ahir van presentar el delegat especial de l'Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZNB) i president de la fira, Pere Navarro, i la directora general del Consorci, que és l'organitzador del saló, Blanca Sorigué.

«Aquest any hem duplicat l'espai de congrés, hi haurà moltes més ponències, més oradors internacionals de primer nivell i parlarem d'alguns temes que són presents no només en el món immobiliari sinó en la societat en general, com l'accés i dret a l'habitatge», va explicar Navarro. El delegat especial de l'Estat al CZFB va destacar el seu compromís amb la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Així, el saló tindrà 4 sales de conferències, més 50 sessions de debat i més de 150 ponents, que tractaran qüestions com el paper de la dona en el sector, les ciutats intel·ligents, la immologística, la transformació del mercat i l'impacte de les noves tecnologies.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit