11 de octubre de 2019
11.10.2019
Regió7

Cambra, Ajuntament, Acció i FUB volen impulsar la creació d'una xarxa bagenca de business angels

10.10.2019 | 23:51
Cambra, Ajuntament, Acció i FUB volen impulsar la creació d'una xarxa bagenca de business angels

La Cambra de Comerç de Manresa, l'Ajuntament de Manresa, ACCIÓ de la Catalunya Central i UManresa-FUB han organitzat per al 25 d'octubre al migdia, a la sala d'actes de la FUB 2, una jornada sobre models d'organització en business angels. L'objectiu de la jornada és animar empresaris del territori a convertir-se en inversors de projectes estratègics per a la Catalunya Central.

A la jornada participaran representants de la xarxa gironina de business angels, BAGI, que explicaran quin és el seu funcionament i quina ha estat la seva experiència a les comarques gironines. La jornada es clourà amb una taula rodona i un debat obert en el qual prendran part representants de BAGI i de totes les entitats i institucions organitzadores de la jornada. L'impuls d'una xarxa d'inversors territorials forma part de les propostes del plantejament del Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial, que coordina l'Ajuntament de Manresa i en el qua participen UManresa-FUB, Sant Andreu Salut, l'Institut Català de la Salut de la Catalunya Central, l'EPSEM-UPC, CTM-Eurecat i el Consell Comarcal del Bages.

Aquest projecte té el suport de la Cambra de Comerç de Manresa, ACEBA i la Fundació TIC Salut Social. El Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial pretén «convertir la comarca en un pol d'innovació en el sector de la salut i social».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit