25 de octubre de 2019
25.10.2019

Convocats els premis EmprenedorXXI a empreses més innovadores d'Espanya

CaixaBank promou els guardons mitjançant DayOne

25.10.2019 | 19:49

CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada en empreses tecnològiques, i el Ministeri d'Indústria, a través d'Enisa, han convocat els premis EmprenedorXXI, que tenen l'objectiu de contribuir al desenvolupament de joves empreses innovadores amb alt potencial de creixement.

Es tracta d'uns guardons dirigits a empreses innovadores d'Espanya i Portugal amb menys de tres anys d'activitat, ha informat CaixaBank en un comunicat.

La recepció de candidatures estarà oberta fins al 4 de desembre i en aquesta edició es guardonarà a les millors empreses dels sectors agroalimentari, sanitari, d'atencions per a la gent gran, de solucions de mobilitat, de serveis per al sector immobiliari i de projecte d'impacte social.

Els guardons compten amb el suport de les divisions de CaixaBank especialitzades a cadascun d'aquests sectors, mentre que l'Empresa Nacional d'Innovació (Enisa) ofereix a tots els participants en aquests premis la possibilitat d'accedir al seu finançament dirigit a l'emprenedoria innovadora.

Es lliuraran un total de 19 premis a les empreses amb més impacte en la seva àrea de procedència: 17 a Espanya (un per comunitat autònoma) i 2 a Portugal (zona nord-centre i Lisboa-sud i Illes), que rebran 5.000 euros.

A més del premi econòmic, els guanyadors de les dues categories (sectorial i territorial) i els finalistes de la categoria sectorial tindran accés a un programa d'acompanyament internacional que els portarà, en funció del seu perfil, a Silicon Valley, per participar en un programa organitzat per Esade, en col·laboració amb la Singularity University, o a la Universitat de Cambridge (Regne Unit), on s'imparteix un prestigiós curs internacional de creixement empresarial per a empreses emergents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit