El Sarró de cabra de la moianenca Formatges Montbrú ha esta reconegut com el millor formatge de cabra de pell florida del món al World Cheese Awards, el prestigiós certamen internacional del món del formatge, que es va celebrar el cap de setmana a Bèrgam (Itàlia). Aquest ha estat l'únic formatge català premiat a la categoria més alta, de la qual només formen part 84 formatges d'arreu del món. Segons Montbrú, el Sarró de cabra és un formatge «suau, mantegós amb un punt cítric que es fon a la boca, i d'un color blanc impecable». És un dels formatges més coneguts, i també reconeguts, de Montbrú, fet a mà i lligat amb drap, el que li dona la seva forma característica.

En la categoria Silver, Montbrú també ha aconseguit el reconeixement pel Cheesefuet XXL Tòfona, el nou producte que la marca presentarà al proper Fòrum Gastronòmic; així com també pel Curat de cabra 30 anys i per dos dels seus formatges elaborats amb llet de búfala, com són el Suau de búfala i el Tou de búfala. El Garrotxa de Montbrú ha resultat premiat en la categoria de Bronze.