CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada en empreses tecnològiques, i el ministeri d'Indústria, a través d'Enisa, van convocar ahir els premis EmprenedorXXI, que tenen com a objectiu contribuir en el desenvolupament de joves empreses innovadores amb alt potencial de creixement. Es tracta d'uns guardons dirigits a empreses innovadores d'Espanya i Portugal amb menys de tres anys d'activitat, va informar CaixaBank.

La recepció de candidatures estarà oberta fins al 4 de desembre i en aquesta edició es guardonarà les millors empreses dels sectors agroalimentari, sanitari, d'atencions per a la gent gran, de solucions de mobilitat, de serveis per al sector immobiliari i de projecte d'impacte social. Els guardons tenen el suport de les divisions de CaixaBank especialitzades en aquests sectors, mentre que l'Empresa Nacional d'Innovació (Enisa) ofereix a tots els participants en aquests premis la possibilitat d'accedir a finançament per a l'emprenedoria innovadora.

Es lliuraran un total de 19 premis a les empreses amb més impacte en la seva àrea de procedència: 17 a Espanya (un per comunitat autònoma) i 2 a Portugal (zona nord-centre i Lisboa-sud i illes), que rebran 5.000 euros.