Nissan no descarta produir nous models a la fàbrica de Barcelona si la planta «és competitiva» en el futur i en cas que es trobi una manera sostenible de fabricar en aquesta zona, segons va explicar el vicepresident corporatiu d'Estratègia de Producte i Planificació de Nissan, Iván Espinosa. Va apuntar que la companyia «sempre analitza totes les fàbriques de què disposa a l'hora de fabricar un nou model i s'analitza el cost més baix possible que permeti aconseguir l'objectiu de negoci que s'ha marcat».

Espinosa diu que l'estratègia de producte de Nissan es dissenya en funció del client, per la qual cosa es crea una cartera de producte que es trasllada a l'àmbit industrial. «Si es creu que una planta és sostenible, té un cost competitiu i ens acosta a l'objectiu que tenim de negoci, l'escollim. Intentem fer les millors combinacions possibles perquè hi ha més benefici si concentrem la producció en el menor nombre possible de llocs». En aquest sentit, va apuntar que a Nissan sempre analitzen totes les fàbriques de les quals disposen a l'hora de fabricar un nou model, al mateix temps que va assenyalar que analitzen el mínim cost possible que permeti aconseguir l'objectiu de negoci perseguit.

Respecte a l'efecte que ha tingut sobre la companyia el cas de Carlos Ghosn, acusat de diferents delictes fiscals, Espinosa va afirmar que al Japó les matriculacions i la imatge de la companyia s'han vist afectades per aquest problema, que ha motivat que el directiu fos detingut dues vegades al país.