És un esdeveniment que vol servir d'altaveu per mostrar els casos d'èxit de dones que han destacat per la seva trajectòria professional i lluita en diferents entorns de l'actualitat. Està concebut per servir de motivació i inspiració a altres dones i enfortir la imatge de la dona d'avui. Aquesta és la segona edició. L'acte se celebrarà el dimarts 5 de novembre al Kurssal de Manresa de 9.30 h a 13.30 h i tindrà les ponències de dones de l'àmbit empresarial, una sessió de coaching i l'entrega dels premis eWoman 2019. Les inscripcions són gratuïtes, però cal registrar-se a www.ewoman.es.

Regió7 i Prensa Ibérica organitzen eWoman amb el patrocini de LaLiga, ICL, Sorea i Endesa; impulsat per CaixaBank; amb la col·laboració de Fibracat, el Consell Comarcal del Bages, Sala Motors i l'Ajuntament de Manresa.

Sí, al final de la jornada, es lliuraran tres reconeixements a dones eWoman de la zona: eWoman 2019 Negoci Online, eWoman 2019 Trajectòria professional by CaixaBank i eWoman 2019 Mèrit esportiu by LaLiga.