Caixabank ha obert a Barcelona l'oficina bancària més gran d'Europa. L'espai, denominat all in one i amb una superfície de 3.000 metres quadrats, oferirà atenció per a tots els models de negoci financer, tant per a particulars, com per a autònoms i microempreses, i empreses.

El nou espai, ubicat a la plaça Francesc Macià, té una plantilla de 80 empleats i disposa d'una cartera de 22.000 clients. L'obertura, però, ha implicat tancar quatre oficines petites del voltant. L'objectiu de la nova sucursal, que disposa també d'una cafeteria, una sala de conferències i més de trenta despatxos per a reunions privades, és convertir al client en «el protagonista», segons el director general de Caixabank, Juan Antonio Alcaraz.

«Volem que sigui un lloc de reunió, no només per fer transaccions, sinó on els clients puguin venir a passar una bona estona», va explicar ahir Maria Alsina, directora territorial de Caixabank a Barcelona, en l'acte de presentació de l'espai. L'oficina obrirà les portes al públic avui.

L'obertura d'aquest espai implicarà el tancament de set oficines del banc, aproximadament, situades en un radi d'entre 400 i 500 metres de l'espai de Francesc Macià.