Home Meal, propietària de la cadena de menjar per emportar Nostrum, ha sol·licitat l'obertura de la fase de liquidació de la societat davant el Jutjat dels Mercantil número 6 de Barcelona. La companyia va tancar a l'agost un dotzena de botigues pròpies i té ara 78 locals franquiciats. L'empresa ultima un segon ERO per acomiadar la resta de la plantilla, uns 40 treballadors.

Segons ha informat el mercat alternatiu borsari (MAB), el passat dilluns 11 de novembre va presentar davant aquest jutjat l'escrit sol·licitant l'obertura de la liquidació, en virtut del que disposa la Llei concursal.

A l'octubre de l'any passat, la companyia va presentar el concurs de creditors després que una de les seves entitats creditores decidís embargar els comptes de l'empresa, aconseguint un deute a curt termini d'uns 10 milions d'euros.

Posteriorment, al juliol d'aquest any, va anunciar el tancament de les seves cuines centrals, situades a Sant Vicenç de Castellet, i va acordar un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per als seus treballadors, assegurant que podria garantir la viabilitat de l'empresa , amb una sortida de l'concurs esperada en 2020.

Fins al juny de 2018, segons l'últim informe financer publicat per la companyia al MAB, va perdre 2,3 milions d'euros, després de registrar uns números vermells de 1,5 milions d'euros en 2016 i de 3,5 milions en 2017.