Ampans ha estat premiada com a millor iniciativa solidària per l'Associació Catalana de Sommeliers durant la Nit dels Sommeliers, l'esdeveniment anual que organitza aquesta entitat i que es va celebrar dilluns a l'Hotel Casa Fuster de Barcelona.

Ampans elabora els vins Urpina a la seva finca de Sant Salvador de Guardiola, al Bages, on, a més de la vinya, hi té una granja de cabres i una formatgeria. La finca és fruit de la donació de la família Vila-Isern, que, amb dos fills amb discapacitat intel·lectual, la va oferir a Ampans perquè cuidés d'ells i de la terra, i alhora generés oportunitats per a altres persones amb discapacitat intel·lectual. A més del projecte agrari i ramader, la finca acull una llar per a 24 persones i està dissenyant un projecte de turisme agrosocial perquè, a partir d'activitats de sensibilització i experiències, les persones que visitin el projecte canviïn la mirada envers la discapacitat, segons recorda l'entitat bagenca.