Seat mantindrà parades totes les línies de muntatge de la planta de Martorell (Barcelona) fins dilluns que ve davant la impossibilitat de trobar una alternativa a curt termini de la falta de subministraments provocada per l'incendi de la fàbrica del proveïdor Faurecia, ubicada a Abrera.

L'incendi que va afectar a la matinada de dimarts passat a Faurecia ha deixat a Seat, el seu principal client, sense taulers de control, el que ja va obligar a la marca dirigida per Luca de Meo a paralitzar la producció en els torns de tarda i nit d'ahir, i el d'aquest matí.

Després d'avaluar la situació en una reunió celebrada aquest mateix matí, Seat ha decidit mantenir tancada la planta de Martorell aquesta tarda i tot el dia de demà, i queda en l'aire la possibilitat que la producció pugui reprendre dilluns que ve, segons ha informat l'automobilística.

Diumenge a la tarda, la companyia tornarà a avaluar la situació amb l'esperança d'haver trobat en aquests dies una alternativa i es decidirà si el dilluns la fàbrica pot arrencar la producció amb normalitat, el que encara no està garantit.

De moment, la supressió de tres torns de treball -tard, nit i demà- ha comportat que es quedin a casa uns 6.600 treballadors vinculats a la producció i que es deixin de fabricar uns 2.200 cotxes.