La planta de Seat a Martorell (Barcelona) no reprendrà aquest dilluns la producció després de suspendre-la dijous passat per la falta de subministrament de quadres de comandament, com a conseqüència de l'incendi a la fàbrica Faureci, a Abrera (Barcelona), que va tenir lloc dimecres passat a la matinada.

Fonts de l'automobilística han informat a Europa Press que s'ha acordat suspendre els torns de tarda i de nit d'aquest dilluns, i han explicat que faran una reunió durant la tarda d'aquest dilluns per valorar la situació.

La reunió a la tarda d'aquest dilluns se sumarà a la que s'ha fet al matí i totes dues reunions arriben després que la companyia comencés a treballar dijous en les diferents alternatives per reprendre la producció a la planta de Martorell.

La suspensió ha afectat els torns de tarda i de nit --de només una línia de producció-- de dimecres, i els torns de matí, tarda i nit de dijous i divendres, tenint en compte que durant el cap de setmana la producció s'atura, i també ha afectat el torn de matí d'aquest dilluns --de 5.45 hores a 13.45--.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís de l'incendi a les 23.19 hores de dimarts passat, quan un foc va afectar una cabina de pintura industrial, el magatzem, una paret estructural i plafons de formigó armat de la fàbrica d'Abrera.

Segons van informar a Europa Press fonts del cos, es van activar 22 dotacions i van donar per acabada l'extinció a les 10.46 hores de dimecres.