Súria ha estat l'escenari de la tercera trobada dels responsables de les associacions d'empresaris dels polígons del Bages. Organitzada pel Consell Comarcal del Bages, la reunió va tenir la participació de catorze presidents i presidentes i va tractar sobre la seguretat a les àrees d'activitat econòmica de la comarca.

La jornada va tenir la participació del cap del servei de Seguretat Privada del departament d'Interior, Joan Camps, i de la secretària de la Comissió de control dels dispositius de videovigilància de Catalunya, Marisa Marco. Els dos ponents van resoldre qüestions tècniques i legals en matèria de videovigilància en l'àmbit dels polígons d'activitat econòmica. També hi va intervenir Francesc Costa, director de projectes de l'empresa de sistemes de drons intel·ligents Aiprox, que va exposar les aplicacions dels drons en el camp de la vigilància privada als polígons industrials.

La trobada va tenir el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat, Pimec, els ajuntaments de Súria i Manresa i l'Associació d'Empresaris de Bufalvent.