La planta de Seat a Martorell operarà des d'avui a ple rendiment i amb plena normalitat després d'haver deixat de produir uns 14.100 vehicles en les últimes dues setmanes.

Fonts de Seat van assegurar ahir que la línia 2, la que acobla el León, reprendrà la seva activitat al matí, de manera que la planta de Martorell haurà tingut actives les seves tres línies de producció des de les 05:45 hores, quan arrenca el torn matinal.

La línia 3, la que fabrica l'Audi 1, ja va reprendre la producció ahir a la tarda, mentre que la línia 1, la que fabrica l'Ibiza i l'Arona, ja va poder arrencar el 26 de novembre passat.

La producció de Seat s'ha vist afectada en les últimes dues setmanes a causa de l'incendi que va patir a les seves instal·lacions el proveïdor Faurecia, fabricant abrerenc de taulers de control, cosa que va obligar a aturar la fabricació de vehicles des del 20 de novembre.

Per fer front a la caiguda de la producció derivada de l'aturada de la planta de Martorell, la direcció de Seat va acceptar la proposta del comitè que la plantilla treballi els dies 18, 19 i 20 de desembre -considerats festius a Seat- , a més d'obrir la fàbrica tres dissabtes del gener al matí perquè s'acobli el model Audi A1.