El manresà Bernat Ladrón de Guevara, conseller delegat de l'empresa cintaire Produccions Manubens, ha pres el relleu de Joan Llansó al capdavant de la presidència de l'Associació d'Empresaris de Bufalvent de la capital del Bages. Llansó, que deixa la presidència per qüestions personals, segons fonts de l'associació, seguirà participant en la seva Junta Directiva. Ladrón de Guevara, de 43 anys, ha estat vicepresident de l'entitat durant la presidència de Llansó.

L'Associació ja ha comunicat el canvi a l'Ajuntament de Manresa. Un relleu que anirà acompanyat de «canvis organitzatius» a la Junta Directiva de l'entitat. Així, Joan Llansó, president durant 11 anys, ocuparà la segona vicepresidència. La primera vicepresidència serà per a Lluís Lázaro, i la tercera per a Rosa Ars.

L'Associació d'Empresaris de Bufalvent, que l'any 2020 complirà 30 anys de trajectòria, està considerada una entitat de referència a Catalunya per les seves accions innovadores en la gestió d'espais d'activitat econòmica.