El gegant del comerç electrònic Amazon ha posat en marxa una iniciativa per premiar els seus consumidors amb diversos xecs regal que arribaran fins als 10.000 euros i que ha donat a conèixer com a «Premi Prime» de Nadal.

La campanya ha recollit immediatament un gran èxit a Internet, on nombrosos consumidors es pregunten què han de fer per optar a aquest premi així com a la resta de xecs d'entre 50 i 1.000 euros que sortejarà Amazon.

Per participar, s'ha de tenir un compte d'Amazon Prime (sent vàlids aquells comptes que estiguin en període de prova de 30 dies). A més, serà necessari efectuar una compra per valor mínim de 30 euros (sense incloure despeses d'enviament, subscripcions o targetes regal) no més tard de la mitjanit de dimarts que ve 17 de desembre.

Després de la compra, i amb l'accés al «Premi Prime» de Nadal, es rebrà per correu electrònic el 20 de desembre un codi de cinc xifres (entre el 00000 i el 99999).

Amb aquesta premissa, es tindran en compte els premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal: amb la Grossa es disposarà el de 1.000 euros (i s'entrarà en el sorteig dels 10.000), amb els segons premis el xec serà de 200 euros i amb els tercers, quarts i cinquens, de 50 euros.