L'Observatori Vodafone de l'Empresa vol ajudar autònoms i petits empresaris a afrontar amb èxit els reptes que els planteja el món digital. Per aquest motiu, Vodafone presenta una sèrie de tallers presencials en set ciutats espanyoles, orientats a dissenyar el 'viatge de el client'.

L'Observatori Vodafone, que des del seu naixement s'ha bolcat en conèixer de primera mà les preocupacions reals dels professionals, ha ideat cada una d'aquestes trobades amb una vocació sectorial. Tot i que totes les empreses estan immerses en processos més o menys evolucionats de digitalització, les seves necessitats són diferents en funció del sector en el qual operen.

Cada una de les trobades finalitzarà amb la posada en comú de les propostes generades i amb la recomanació d'un seguit de solucions i eines personalitzades per a cada un dels assistents. A més del 'mapa d'experiència' que cada empresa rebrà posteriorment a la realització del taller, es desenvoluparà un document descarregable a la pàgina web de l'Observatori Vodafone de l'empresa, a disposició de totes les empreses que no hagin pogut assistir presencialment.

Segons comenta Maria Babé, directora del Segment Professionals i Petites Empreses de Vodafone Espanya: "Estem entusiasmats amb la posada en marxa d'aquests tallers especialitzats perquè no hi ha millor manera d'aprendre que estant en contacte amb les empreses, independentment de la seva dimensió. L'Observatori Vodafone connecta el món online amb el món físic apropant-se i coneixent de primera mà les inquietuds i els problemes a què s'enfronten els petits empresaris i autònoms espanyols de diferents sectors ".

Més informació sobre aquests tallers, aquí.

Vodafone

El Grup Vodafone és una de les companyies de telecomunicacions més grans de el món per ingressos i proporciona serveis de veu, missatgeria, dades i comunicacions fixes. Vodafone proporciona serveis mòbils a 25 països -i té acords amb altres 44 més- i serveis de banda ampla fixa en 18 països. El 30 de setembre de 2018, Vodafone compta amb més de 531.900.000 de Clients de telefonia mòbil i 20,4 milions de clients de banda ampla fixa. Els 14 milions de clients de telefonia mòbil i els 3,2 milions de banda ampla fixa de Vodafone a Espanya es beneficien de l'experiència i capacitat d'aquesta empresa líder mundial, que ajuda als seus clients -individus, negocis i comunitats- a estar millor connectats. Més informació a www.vodafone.es