AUSA, companyia especialitzada en el disseny, fabricació i comercialització de vehicles industrials compactes tot terreny, ha realitzat inversions per valor de 12 milions d'euros en el període 2016-2020, principalment destinades al disseny de nous models més eficients i segurs.

Ausa ha aconseguit una reducció important de les emissions de CO2 dels seus vehicles, i ha desenvolupat sistemes de sensors i visió que els fan més segurs per a les persones.

La companyia també ha tret el seu primer model electrificat. El 2019, la companyia té previst aconseguir una facturació de 86 milions d'euros, la qual cosa representa un creixement del 10% respecte a l'any anterior, amb una plantilla total de 300 persones aproximadament. Respecte a l'any 2016, quan les vendes van ser de 53 milions d'euros, el creixement acumulat ha estat del 62%. Del total de vendes, el 70% corresponen a mercats internacionals, principalment en mercats europeus. AUSA continua amb l'aposta per créixer en mercats fora de la Unió Europea.

"El següent pas és potenciar la nostra presència en grans mercats de països desenvolupats com els EUA i Àsia Pacífic (Austràlia, Nova Zelanda, Japó, Korea)", afirma Ramon Carbonell, conseller delegat d'AUSA.