L’empresa cardonina Compact Habit, especialitzada en construcció modular industrialitzada, ha construït el nou institut escola Montagut de Santa Susanna, al Maresme, en un termini de tres mesos. L’edifici, que consta d’una planta baixa i dos pisos, té una superfície construïda de 1.800 metres quadrats amb un total de 27 mòduls industrialitzats completament equipats, fabricats íntegrament al centre de producció de Cardona.

Sistema ràpid

El muntatge dels mòduls i l’acabament de l’obra, que ha tingut un pressupost d’1,8 milions d’euros, s’han fet en tres mesos i han permès que Santa Susanna estreni els estudis d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) aquesta tardor i esdevingui un dels municipis més petits de Catalunya a disposar d’institut escola.

Compact Habit suma així un total de sis escoles modulars a Catalunya als municipis de Castell d’Aro, Nou de Gaià, Pallejà, Barcelona, Vidreres i Santa Susanna. La constructora bagenca també aplica el model de construcció modular en projectes residencials i a principis d’any va estrenar un edifici de sis habitatges unifamiliars dúplex a la localitat suïssa de Wald, a Zurich, amb una superfície de 880 metres quadrats construïts.