L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va reconèixer dimarts la trajectòria d'empreses i comerços del municipi. Pels seus 25 anys es va premiar Rètols Jobi, CMC Súria, Disseny Estudi i Mecanització S.L. DEM, Piscines Gómez Costa, Set Punts, el Centre Veterinari Cadell i Foto Isidre. Fonda Sant Benet va recollir el guardó pels seus 50 anys i Cristalería y Sanitarios Forn, per 137 anys de trajectòria.

El Raconet de les emocions va guanyar el premi a la consolidació d'un comerç de menys de 5 anys. També van ser premiats La Mar de Bo (solidaritat i responsabilitat social), Irregular Stone (foment de la cultura i les tradicions) i Flor del Pirineu (foment dels valors de comerç de proximitat). També va ser reconeguda la trajectòria comercial de santfruitosencs i santfruitosenques que han suposat un actiu pel seu arrelament al municipi: Marcel Oliveres (Imatge), Julita Ponsà (Juli Moda), Dolors Homs (Cal Samuxin) i Maria Gelabert del taller de Ceràmica Maria Gelabert.

En la categoria d'empreses, Sal Vesta Iberia va rebre el premi a la consolidació en menys de 5 anys, Tecnoconverting Ingeniería i Macsa, a la innovació i desenvolupament, i Medical Express i Denso (solidaritat i responsabilitat social ). Fundació Alícia es va endur el guardó a la promoció i projecció del territori i Montser-rat Pintó al capdavant d'Electrodomèstics Pintó i el santfruitosenc Josep Prat, propietari de Car-rosseries Prat, van rebre el guardó a tota la trajectòria.

L'acte, encapçalat per l'alcalde Joan Carles Batanés, va reunir representants del comerç i del teixit empresarial tant del municipi com de la comarca.