Girona ha estat enguany la localitat de Catalunya més beneficiada pel sorteig del Nen d'enguany, i ha estat amb el segon premi, amb el número 21816, que ahir va deixar 21 milions d'euros a la ciutat.

L'administració que va repartir la sort va ser la número 4 de la capital gironina, que va vendre 28 sèries del número premiat, dotat amb 75.000 euros el dècim. L'amo de l'establiment, Alfred Alís, explicava que la majoria s'havien repartit entre clients habituals abonats durant tot l'any a aquest número, entre els quals també hi ha comerços i bars, mentre que només uns quants s'havien venut per finestreta.

A banda de Girona (i de Vilanova del Camí i Artés), hi va haver altres administracions catalanes afortunades. El primer premi va deixar 2 milions a Mollet, 200.000 euros a Pineda de Mar, i també va caure a l'administració del carrer Baró de Maials de Lleida. A la capital del Segrià també es van repartir 750.000 euros amb una sèrie del segon premi, en aquest cas a l'administració del carrer Pi i Margall. Part del segon també va tocar a Llagostera, Barberà del Vallès, Manlleu, Vic i Figueres. En canvi, el tercer premi va passar de llarg de Catalunya, i es va distribuir entre Torrent (al País Valencià) i Valladolid.