L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central organitza durant el mes de febrer un curs gratuït adreçat a professorat de secundària sobre com introduir l'economia social i solidària i el cooperativisme a l'aula.

El curs, que es farà al Palau Firal de Manresa els dimarts del mes de febrer de 4 a 7 de la tarda, consta de 12 hores presencials i 3 de treball individual o grupal.

El curs, titulat «Una altra economia ja existeix! L'economia social i solidària i el cooperativisme a l'aula», parteix del principi que una economia que posa les persones i la vida al centre, no només és possible, sinó que ja existeix.

Es tracta, segons l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, de l'economia social i solidària, una proposta de transformació social a través de la democratització de l'economia, l'autogestió del treball, la priorització de les persones i els treballadors per sobre del capital i les relacions basades en la cooperació i la sostenibilitat de la vida.

L'objectiu del curs és apropar aquesta economia al professorat de secundària del Bages, perquè pugui arribar a les aules. Adreçat a professorat de secundària, batxillerat i formació professional, el curs està inclòs al Pla de Formació de Zona del Servei Educatiu del Bages.

La formació anirà a càrrec de Laura Muixí i Nil Saladich, de l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.