11 de gener de 2020
11.01.2020

Les cambres lamenten que el pacte de govern oblidi les infraestructures

10.01.2020 | 23:09

Els presidents de les 13 cambres de comerç catalanes van posicionar-se ahir en relació amb el nou pacte del Govern espanyol, en el marc d'un comitè executiu celebrat divendres al matí a Valls. El valoren positivament, però lamenten que no s'hagi tingut en compte un pacte per a les infraestructures, tal com reclamaven.

Recorden que el dèficit s'eleva a 45.000 milions d'euros i que suposa un greuge amb la resta de l'Estat i d'Europa. Amb tot, confien que la qüestió es resolgui en les properes setmanes. Joan Canadell, president de la Cambra de Barcelona i del Consell de Cambres de Catalunya, considera que «l'estabilitat política i econòmica» ha d'anar acompanyada d'una solució al conflicte del procés català i que «cal abordar-ho d'una forma definitiva». També reclamen l'aprovació dels pressupostos generals i de la Generalitat «com més aviat millor».

«Donar estabilitat no ho és tot, pensem que també hi ha d'haver una solució del conflicte del procés català», demanen els presidents de les cambres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook