Casual Dreams S.L., la filial de l'empresa manresana Tous dedicada a la venda d'articles i complements de moda, incloent bijuteria, bosses, marroquineria i rellotges, altres, que opera sota la marca Dayaday, ha anunciat als seus empleats la intenció d'iniciar un procés d'extinció col·lectiva de contractes de treball.

Segons afirmen fonts de la companyia, "des que, l'any 2013, Casual Dreams va adquirir els actius de Dayaday, tant la companyia com els seus treballadors han realitzat grans esforços per contrarestar una situació econòmica desfavorable prèvia a la seva adquisició, i fer front a un entorn cada vegada més exigent d'alta competència en el mercat d'articles i complements de moda".

Així i tot, recorden les mateixes fonts en un comunicat, "la situació s'ha tornat cada vegada més complexa i impossible de revertir i aquestes condicions han motivat la situació actual i la mesura presa per la companyia".

Dayaday assegura "reconèixer l'esforç i l'excel·lent treball realitzat per tota la plantilla durant els últims anys" i diu "iniciar aquest procés amb la ferma voluntat d'establir un diàleg amb els representants dels treballadors i amb el màxim respecte pels professionals de l'empresa, amb l'objectiu d'aconseguir el millor acord possible per a totes les parts".

Dayaday va néixer l'any 2006. L'any 2013 la companyia originalment de Pórtico és adquirida per Tous amb la filial Casual Dreams, dirigida per Laura Tous, que va apostar per realitzar una expansió per incrementar la seva presència en el mercat. El 2015, Tous va decidir el trasllat a la capital del Bages dels departaments de màrqueting, recursos humans i administració de Dayaday, que va ubicar a l'antic hotel Pere III. Actualment té més de 60 punts de venda en tota Espanya, un dels quals al carrer Guimerà de Manresa, al xamfrà amb el carrer Casanova.