Seat ha rebut una comanda addicional de 6.000 unitats de la tercera generació del model León, la qual cosa l'ha obligat a reforçar els torns a la línia 2 de la factoria de Martorell fins al proper 8 de juny.

El president de comitè d'empresa de Seat, Matías Carnero, va explicar ahir que els empleats de la línia 2 treballaran els quatre dissabtes de març en el torn de matí, que s'ampliarà sobre la marxa als dissabtes dels mesos d'abril, maig i juny.

L'empresa amb seu a Martorell havia proposat treballar en aquestes mateixes dates també en el torn de tarda o fer una hora més en el torn de tarda de dilluns a divendres del març al juny, opcions que van ser rebutjades per motius de conciliació dels treballadors de la planta.

Des de la setmana 14 a la 24, aquest torn extra de matí dels dissabtes funcionarà de forma contínua, de manera que els treballadors faran els seus descansos amb rotacions a excepció de la pausa de l'entrepà, que no tindrà alteracions.

Per suplir els desplaçaments de les pauses dels empleats i mantenir en marxa la línia, Seat té previst reforçar la plantilla amb una ETT, encara que fonts de l'empresa no han pogut avançar quantes contractacions es duran a terme.