Amics col·legiats, ara més que mai, els representants dels vostres col·legis a la Catalunya central volem estar al vostre costat.

En aquests moments tan complicats en tots els nivells, sanitari, familiar i laboral, heu de saber que el vostre col·legi està amb vosaltres. És ara quan la vostra institució ha d'ocupar el lloc que li pertoca i que no és cap altre que fer-vos costat, donant-vos tota la seguretat i el suport que mereix la situació i que mereixeu vosaltres els col·legiats.

Aquest comunicat vol recordar-vos que:

Ens podeu fer arribar, a través dels mitjans habituals, qualsevol dubte i/o necessitat que tingueu davant d'aquesta situació que estem vivint arran de la pandèmia del Covid-19. No us fallarem!

La responsabilitat és una característica que va lligada al nostre Adn, per això et demanem el confinament. Queda't a casa!

El vostre col·legi ja està treballant per buscar mesures avantatjoses per la reactivació del treball dels nostres col·legiats quan acabi aquest estat d'alarma del coronavirus. Compta amb nosaltres!

Donem suport laboral i jurídic a tots aquells professionals col·legiats que han de desenvolupar el seu treball, malgrat la situació, desenvolupant tasques inajornables de primera necessitat. T'acompanyem!

Activem formacions on-line gratuïtes o rebaixades de preu perquè el confinament sigui mes lleuger i productiu. Caminarem junts!

La vostra institució sempre al vostre costat! Ens en sortirem!

Contacta amb nosaltres, la Intercol·legial Tècnica, pel que necessitis!