Vint-i-quatre de les 80 persones treballadores d'Ampans que van quedar-se sense feina temporalment arran del confinament decretat a mitjans de març ja han pogut reincorporar-se al seu lloc de treball a diversos serveis laborals de l'entitat.

Entre els establiments i serveis laborals que l'entitat ha recuperat hi ha el Garden, una de les seccions del Centre Especial de Treball que va haver de suspendre la seva activitat normal en la temporada alta del sector.

També diverses línies de treball de la secció de Serveis a la Indústria, alguna de les quals es va mantenir durant la fase zero com a servei essencial, han començat a recuperar part de l'activitat prèvia al confinament.

La recuperació de l'activitat industrial i empresarial del territori també ha permès recuperar personal de les seccions de neteja i jardineria a diverses empreses de la comarca que també han retornat a la nova normalitat, que ha permès la reincorporació de part del personal afectat per l'ERTO.

L'entitat espera seguir aquest ritme gradual d'incorporacions de manera que a final de juny hagi pogut recuperar la resta de la plantilla.