31 de juliol de 2020
31.07.2020
Regió7

Obre a Sant Fruitós l'outlet de roba per a tota la família Mawey Store

L'extennista professional establerta al Bages María José Martínez posa en marxa un negoci físic i online

30.07.2020 | 21:58
Interior de Mawey

L'extennista professional de Iecla establerta al Bages des de fa quasi tres lustres María José Martínez Sánchez, que es va retirar, de forma definitiva, el desembre passat, ha obert a Sant Fruitós de Bages Mawey. Cool Family Store, un establiment que ofereix roba de temporada, calçat i complements per a tota la família de més de 120 prestigioses marques a preus d'outlet.

Mawey Store és al número 4 del carrer Prolongació Mossèn Jacint Verdaguer. A més de la seu física, el negoci disposa d'una botiga online al seu lloc web (www.maweystore.com) i de comptes a Facebook i Instagram per informar de les últimes novetats els seus clients més fidels.

María José Martínez assenyala que «el projecte es va començar a gestar just abans del confinament, amb l'assessorament de la meva mare, que té una àmplia experiència en aquest àmbit», per complementar «altres activitats professionals relacionades amb el tennis femení que pugui desenvolupar en el futur».

L'esclat de la pandèmia no va desanimar l'extennista. «Vaig considerar que havia d'aprofitar l'oportunitat que se m'havia presentat tot i les dificultats afegides de viure un moment de crisi sanitària, social i econòmica», diu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook