03 de agost de 2020
03.08.2020
Regió7
CONTINGUT PATROCINAT
Preguntes i Respostes

Consells per escollir un bon habitatge a Manresa

Òscar Talavera, propietari de l'agència immobiliària «Vital Immobles» de Manresa, explica algunes característiques per fixar-se a l'hora d'adquirir un habitatge

03.08.2020 | 16:03
Òscar Talavera explica alguns trucs per escollir un bon habitatge
Consells per escollir un bon habitatge a Manresa

Sabeu quina és la zona més econòmica per viure a Manresa? Surt més a compte el lloguer o la compra d'un immoble? Aquestes preguntes i moltes d'altres seran respostes pel propietari de l'agència immobiliària de Manresa «Vital Immobles», Òscar Talavera.

El Centre Històric de Manresa és, actualment, la zona més econòmica de la ciutat per comprar o llogar un immoble. A l'hora d'adquirir un habitatge, segons explica Talavera, s'ha de fixar en molts detalls, tot i que el més important és tenir clar el tipus d'emplaçament que es busca: pis amb planta, dúplex, casa unifamiliar... I finalment el què marcarà la decisió de compra és el pressupost.

Lloguer o compra? Aquesta és una de les grans incògnites que sovint ens trobem a l'hora de decidir el futur del nostre nou habitatge. Segons el propietari de Vital Immobles, recomana la compra, tot i que la decisió segons explica, ha d'estar premeditada ja que la facilitat per canviar de lloc no és la mateixa que amb un lloguer.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook