L'Ajuntament del Bruc va fer publica ahir una carta oberta a la consellera de Salut de Catalunya, Alba Vergés, en què li reclama la reobertura del dispensari mèdic del municipi, tancat arran de la pandèmia de la covid-19.

El consistori assegura que des d'abans de la crisi sanitària ja reivindicaven que al consultori local «s'hi prestin els serveis sanitaris que requereix la població del Bruc», però lamenten que «tot i les converses amb les autoritats sanitàries, i els oferiments de col·laboració, a hores d'ara veiem amb preocupació la falta d'un pla de treball concret». El consistori bruquetà assegura que es fa càrrec de la situació d'excepcionalitat causada per la pandèmia, però li preocupa que «allò excepcional passi a ser normalitzat».

A través del comunicat, l'Ajuntament bruquetà (Bruc Viu - AM ERC) assegura que es va fer càrrec de la «situació d'excepcionalitat» que havia generat la covid-19 i de la «necessitat de donar temps per posar en ordre els serveis i optimitzar els recursos disponibles». Amb tot, apunten al comunicat, que els preocupa que «allò que ha de ser excepcional passi a ser normalitzat».